FOCUS:

Videoblogreeks 'Onder professoren': Analyse sociaalrechtelijke aspecten van bonussen door professor Willy van Eeckhoutte en andere professoren. Klik hier voor het eerste deel van hun analyse. Andere interessante videoblogs in deze reeks kan u hier vinden.

Home


Klik hier voor onze digitale diensten


De associatie Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse is in België het eerste sociaalrechtelijke nichekantoor. Het is uitgegroeid tot een van de grootste kantoren gespecialiseerd in alle mogelijke vormen van dienstverlening (consultancy en litigation) in het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht), zowel voor de particulier als voor de publieke sector. Het kantoor heeft ook een departement gemeen recht.

Willy van Eeckhoutte is advocaat bij het Hof van Cassatie, zodat het kantoor ook een cassatiepraktijk heeft, die alle domeinen van het recht bestrijkt.

The Global Mobility Immigration & International HR Awards 2017- Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse - Best Niche Law Firm 2017 - Europe Award for Innovation in Social Law 2017

The Legal 500 2017's guide to outstanding lawyers in Europe, Middle East & Africa vermeldt Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse als toonaangevend kantoor in Employment law en neemt

 

  • één van zijn advocaten advocaat op in de elite Leading lawyers lijst
  • vier van zijn advocaten op in de lijst van leading individuals.

 

De editie 2017 van Chambers neemt Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse op onder ranked firms en vermeldt drie van zijn advocaten bij ranked laywers in Employment law.

 


Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse

Sources say: “The firm has some headline names for employment cases and is very strong in litigation”

Chambers & Partners 2012
©2020 Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse
Website by 9000 Studios